Magánóra

Magánóra

Magánóra Balerina

Folyamatos magánóra lehetőséget biztosítunk jelenlegi vendégeinknek, valamint külsős táncosoknak kezdő és haladó szinten, minden korosztálynak. A magánórák 60, 90 percesek vagy igény esetén hosszabbak is lehetnek, időpontja tetszőleges, reggeltől estig bármilyen szabad időpontban van rá lehetőség. Magánórát 1 fő mellett 2 vagy 3 fő részére is biztosítunk, hiszen ilyen kis létszámban a leghatékonyabb a tanulás.

Mindenképpen ajánlott a rendszeres csoportos óra látogatás, ami mellett a magánórákon kijavítható 1-1 hiba, minden egyes pontatlan mozdulat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és minden részletet megbeszélünk telefonon, vagy e-mailben!

 

Magánóráink:

 • klasszikus balett kezdő és haladó szinten
 • klasszikus balett technikai kivitelezések
 • stretching, jóga alapok
 • modern tánc
 • szalagavató táncok, esküvői táncok betanítása

Jelentkezem

 


Ajándékozz bérletet!

Ajándékozz Balerina bérletet

Budapest IX. kerületében igényes és színvonalas keretek között testedzési szolgáltatást kínálunk érkező vendégeink részére, választási lehetőséget biztosítva a mozgásformák számos változata között. Mindenkit szeretettel várunk Balerina Mozgás Központunkban legyen idősebb vagy fiatal, egészséges, fitt vagy az, aki fitté, egészségessé szeretne válni.

Célunk, hogy vendégeinknek segítsünk aktívvá válni, törekedni az egészséges életmódra. A mozgás biztosításának lehetőségén túl, közösségformáló szándék vezérel bennünket, hogy jó közösségben segítsünk megvalósítani vendégeink fitt célkitűzéseit. Fogyás, alakformálás, erő- és állóképesség növelés, erősítés, új képességek megtanulása és fejlesztése, közös foglalkozások, kikapcsolódás, a mindennapi stressz csökkentése, mozgáskoordináció, táncművészet elsajátítása, izom, ízületi és gerincbántalmaktól való megszabadulás - mindezt nálunk!


A Balerina Mozgás Központ tökéletes hely új, mély baráti beszélgetésekre, új ismeretségek kötésére is.

Válaszd ki azt a bérletet a jegyek és bérletek közül, amit megvásárolsz szerettednek. A regisztráció alkalmával jelezd, az "Ajándékba küldöm" sornál, hogy kinek szeretnéd a bérletet adni. Ha van már fiókja, jóváírjuk részére kifizetésed után a bérletet, ha még nem járt nálunk, felvesszük vele a kapcsolatot. 

Kérdések esetén keress bennünket!

Tovább a vásárláshoz


Szalagavató táncok, esküvői táncok betanítása

Társastánc tanítás BalerinaEsküvődön szeretnél keringőt táncolni vagy egy emlékezetes és vicces násznép mulattató koreográfiát előadni? Jelentkezz bátran!

Ha az esküvőtökön tánccal szeretnétek meglepni a násznépet, akkor ez az egyik legszebb és legmaradandóbb élmény lesz nektek és nekik is. Nemcsak az előadás miatt érdemes megtanulni egy-egy táncot, hanem a felkészülés is izgalmas. Egy esküvői nyitótánc betanítása kb. 4 alkalomból áll az esküvői táncoktatás folyamon. Az esküvői tánctanítás teljes mértékben igazodik a Ti igényeitekhez; egyéni időbeosztás alapján haladunk, egyedi a zeneválasztás, a koreográfia, sőt a stílus is.


Nyitótáncként és/vagy az éjféli gyertyafénytáncnak angol vagy bécsi keringőt érdemes választani. Emellett pedig előadhattok más táncot is, ami lehet elegáns, szenvedélyes vagy humoros. Annak javasoljuk, aki a keringő mellett még egy kis különlegességgel is meg szeretné örvendeztetni a közönséget.

 
A felkészülés időigénye min. 4 alkalom tánconként. 1-2 alkalom kell az alapfigurák elsajátításához, és 2-3 alkalom a koreográfiához. Ha nem akartok fix koreográfiát, akkor az alaplépéseket is lehet gyakorolni a tanárral, amivel improvizatív módon már szépen tudtok táncolni. Az órákba kérés szerint beleférnek még más táncok alaplépései is, hogy az esküvőn játszott zenékre is otthonosan mozogjatok. Ez a vőlegény magabiztosságát nagyban erősíti.

Ruhaválasztás: a ruha hossza nagyon fontos, főként a tánc alkalmával. Valamint a teteje is, hogy szabadon tudj mozogni benne, és ne kelljen állandóan igazgatni.
Öltözék: A társastánc tanfolyamainkhoz külön öltözékre nincs szükség, az egyszerű utcai ruha jó, ha a szabad mozgást engedi.

Társastánc tanítás BalerinaCipőválasztás: olyan sarkat válassz, amiben tudsz táncolni is (és nem csak szép).
A táncórákra a végén érdemes elhozni. Mi gondot fordítunk arra, hogy tiszta parketten táncolj, ezért arra kérünk, hogy hozz magaddal váltócipőt. Persze a tánccipő a legjobb, de az elején még jó a lányoknak egy nem túl magas sarkú, könnyű cipő is, ha lehet zárt orr résszel, vagy egy vékony talpú puha cipő. Erre a saját biztonságotok érdekében van szükség, mert nem biztos, hogy a partneretek mindig ki fogja kerülni a lábujjatokat.:) A fiúknak egy nem vastag talpú normál utcai félcipő vagy egy edzőcipő is megteszi

Zene: hozhattok zenét, amire táncolni szeretnétek, de mi is javaslunk nektek. A zene hossza ideálisan 1,5-3 perc, de lehet hosszabb is, ha egy változatos mixet szeretnétek, vagy ha felkéritek a szám alatt a szülőket.

Stílusok:

 • Angolkeringő: Tipikus esküvői nyitótánc
 • Bécsi keringő: Tipikus esküvői nyitótánc
 • Latin táncok: Tökéletes bemutató tánc; Rumba, Salsa alapokkalÁr: 4900 Ft / 60 perc / pár

 

Jelentkezés módja: add meg adataidat és felvesszük veletek a kapcsolatot, egyeztetve, hogy melyik időpont felel meg számotokra a leginkább.

Jelentkezem

 

 

 Személyi edzés

gerinctréning Balerina magánóraSzemélyre szabott edzés, kellemes, diszkrét környezet.
Egyedülálló lehetőség,  nem csak a klasszikus "súlyemelgetős" személyi edzésre van lehetőség, hanem privát gerinctréningre is!
Időpont-egyeztetés közvetlenül az edzővel lehetséges, aki csak Rád figyel az edzés alkalmával.


Eszközeink, módszereink:

 • Dynair párna, fittball, SMR henger, saját testsúlyunk. Ismerd meg eszközeinket, melyek mind speciális tartásjavító, izomfejlesztő kellékek. Óráinkon bemutatjuk, hogyan alkalmasak eszközeink különböző tornagyakorlatok végzésére, hogyan aktiválják és erősítik a gerinc testtartásért felelős izmokat. Hogyan tudod fejleszteni az egyensúlyod, javítani a mozgáskoordinációt.
 • Amikor sportolás, edzés közben egyensúlyozni kell, automatikusan felosztjuk testünket jobb és bal oldalra, vagy lentre és fentre. A jóga ezzel szemben azt jelenti: egység, egységet teremteni. Egy-egy alkalommal gyakoroljuk, hogyan kell a testre, lélekre és elmére egyetlen egységként tekinteni, és ezáltal elkerülni a felosztást. Egyszerű ászanákkal kezdünk, és fokozatosan egyre nehezebb egyensúlyozó ászanákat gyakorolunk.
 • Nem megy a fogyás? Nem tudod elérni céljaidat? Szeretnél kisbabát vállalni, de nem úgy alakul, ahogyan eltervezted? Az egészséges szervezet nélkülözhetetlen tulajdonságai az erő és a rugalmasság, és ezeknek a helyes egyensúlya. Ez az egyensúly senkinél sem veleszületett adottság. A hajlékonyabbak kevésbé erősek, és az erősek kevésbé hajlékonyak. A gyakorlások közben először azt használjuk, amivel születtünk, majd fejlesztjük azt, amire szükségünk van. Ha az erő és rugalmasság sok gyakorlással egy szintre ér, így test kiegyensúlyozza magát. Ebben segítenek óráink, oktatóink, magán foglalkozásaink.


gerinctréning Balerina magánóraA mozgással fejlesztjük az állóképességet, koncentrációt, akaraterőt, türelemre, önfegyelemre tanítjuk magunkat, de emellett belül is rendben kell lennünk. Első alkalommal erre is figyelünk:
 

 • állapotfelmérés
 • tartásmegfigyelés
 • személyre szabott edzésterv
 • gyenge pontok erősítése
 • étkezési, sporttáplálkozás tanácsadás

 

Az edzés fő célja az ülő életmód káros hatásainak következtében kialakuló gerincpanaszok (hát és derékfájdalmak, helytelen testtartás, izomgyengeség, beszűkült mozgástartomány, elbillentett medence helyzet stb.) megelőzése, megszüntetése. Lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében résztvevő izmok erősítése, nyújtása. Az órát minden korosztálynak ajánljuk.

 

 


Az edzésen azon dolgozunk:

 • hogy gerincünk nyaki, háti, ágyéki szakasza egészségesen funkcionáljon
 • megelőzzük a fájdalmak kialakulását
 • újra tanuljuk és napi jó szokásunkká tegyük a helyes testtartást
 • megnyújtjuk a fáradt, merev, megrövidült izmainkat, ezáltal növeljük mozgástartományukat
 • speciális technikákkal erősítjük az elgyengült izmokat
 • az izmok optimális erejének elérésével segítjük a felbomlott izomegyensúly helyreállítását
 • fontos eleme a nyújtás, a feszültség és a mindennapi stressz levezetésére
 • a kötött illetve megrövidült izomzat lazává és rugalmassá tétele

 

JelentkezemPrivát Személyi Edzés

Egy olyan exkluzív szolgáltatás, ahol egy céltudatosan kialakított, jól fel szerelt teremben csak TE és egy személyi edző tartózkodtok. Nincs tömeg, sorban állás egy gépre, sem ellenszenves emberek, vagy  bámészkodó tekintetek. Nincsenek zavaró tényezők, nálunk kizárólag a fejlődésre kell koncentrálnod!

személyi edzés Balerina magánóraNőknek és férfiaknak, felnőtteknek és fiataloknak egyaránt állunk rendelkezésükre. Tinédzsertől nyugdíjasig, minden korosztály megfordul nálunk.
Minden adott a céljaid eléréséhez, már csak te hiányzol! Nem másokhoz kell mérned saját fejlődésedet, hanem kizárólag magadhoz.


Mindannyian különbözünk. Más a genetikánk, sportmúltunk és az aktuális egészségügyi állapotunk, éppen ezért nem lehet két embert igazán összehasonlítani.

 • Mennyivel tovább bírtad mint két hete,
 • Mennyivel több ismétlést csináltál,
 • Vagy mennyivel nagyobb súllyal,
 • Sokkal jobban fogod tudni értékelni a fejlődésed, és emiatt még kitartóbb leszel.


Egy hétköznapi edzőteremben általában rengeteg lapsúlyos és szabad súlyos gép, valamint súlyzók találhatók. Ez természetesen jó egy darabig, ám a különböző gépek kezelését megtanulni kezdőként zavarba ejtő, kellemetlen. Ráadásul az izmok idővel hozzászoknak a gépek által biztosított egy oldalú mozgásformához.

 
Miben tudunk segíteni?

 • Erő és Állóképesség javítás
 • Izületi panaszok enyhítése
 • Rehabilitáció
 • Alakformálás
 • Testsúly csökkentés, zsírégetés
 • Alakformálás
 • Izom építés
 • Testkompozíció átalakítása (  zsírégetés és izomépítés vagy alakformálás kombinációja )személyi edzés Balerina magánóra Edzéseinkre jellemző, eszközeink:

 • Gyakorlatok saját testsúllyal valamint
 • TRX használatával történnek.
 • Fittballon, dynair párna segítségével egyensúly gyakorlatok,  SMR henger bemelegítéshez és levezetéshez is,
 • Gumiszalagok, bordásfal segítségével figyelnek edzőink a helyes kivitelezésre

 Jelentkezem

 

Áraink

 

Megnevezés Személyi edzés 1 fő Személyi edzés 2 fő
1 alkalom 5.500 Ft 8.500 Ft / 2 fő

5 alkalom (45 napig érvényes)

25.000 Ft

(5.000 Ft/alkalom!)

40.000 Ft / 2 fő

(8.000 Ft / alkalom!)

10 alkalom (45 napig érvényes)

45.000 Ft

(4.500 Ft/alkalom!)

75.000 Ft / 2 fő

(7.500 Ft / alkalom)

 


Jelentkezés menete:

Válaszd ki, hogy melyik forma érdekel, adataid megadásával pedig felvesszük veled a kapcsolatot. A számodra legideálisabb időpontot választjuk ki közösen, azonban  megeshet, hogy az általad választott idősávban, az adott teremben jelenleg nincs szabad időpont. 

Jelentkezem

 

« Vissza

 

Ajánlott jegyek, bérletek, termékek