Test Művészet

"Az, hogy milyen vagyok, és milyenné formálom magam kívül-belül, az a saját tudatos döntésem! "

test, jóga, mozgás, test művészet, fizikai egyensúly, testi-lelkiIdőtlen ideje foglalkozik az ember a teste és a tudata kapcsolatával. Ezen a területen Kelet és Nyugat gondolkodásmódja szinte a kezdetektől kétféle úton járt. Az útkeresést kezdetben a vallások, mára pedig egyes trendek és ideálok befolyásolták. Testünk alakításában a mozgás és a táplálkozás rendkívül fontos szerepet játszik, ahogyan a test-lélek-szellem egyensúlya is. 

Soha semmi nem állandó és statikus. Irányítsuk ember lényünkre a figyelmünket. Ahogy fizikai testünk építőkövei, sejtjeink állandóan cserélődnek, úgy változnak gondolataink, érzéseink is percről percre. Ezek nyilvánulnak meg fizikai és lelki tevékenységeinkben, dinamikánkban, életvitelünkben, szokásainkban, kommunikációnkban, minden egyes megnyilvánulásunkban. Napjainkban újfajta életmódot javasolnak nekünk, amely lényege a természettel való harmonikus együttélés, valamint a nagyobb testtudatosság kialakítása. Célunk testünk, alkatunk, személyiségünk alaposabb megismerése, a testben lévő egyensúly kialakítása és fenntartása érdekében.

test, jóga, mozgás, test művészet, fizikai egyensúly, testi-lelki

A mozgás bármilyen formája, legyen az egy kellemes séta, vagy egy keményebb edzés, nemcsak a testre hat, hanem a lélekre is. Az egyik legkönnyebb módja, hogy agyunkat kikapcsoljuk az, ha mozogni kezdünk. Ezt megtehetjük egy meditációval összekötött jóga órával, személyi edzéssel, vagy egy kellemes tánccal is. Tegyük ezt tudatosan felépítve, fókuszálva saját fejlődésünkre, testünk jelzéseire. Testünk alakításával, belső békénk megtalálásával kerüljünk minél közelebb a megálmodott énünkhöz.

Helyes táplálkozással, méregtelenítéssel, mozgással, megfelelő mennyiségű és minőségű alvással, jógával és személyiség fejlesztéssel elérhető az egészséges életmód. Ebben segítenek oktatóink, programjaink, filozófiánk és szolgáltatásaink! 

 

Óráink és Központunk képekben, termékeink.

« Vissza

 

Ajánlott jegyek, bérletek, termékek