Események

Aktuális eseményeink - óráink


Kortárs kurzus Balerina Négynapos intenzív modern tánckurzus

aug. 21-24. hétfő-csütörtök 19:00-21:00 Balerina Mozgás Központ

Árak:
Órajegy: 2.500 Ft
A teljes kurzus ára: 8.000 Ft
 

A test alapos bemelegítésével kezdünk, melyet egy folyamatosan építkező tréning követ, ahol megismerkedünk a technikai alapokkal. Keressük a különbséget feszes és laza, organikus és izolált mozgás között, játszunk a dinamikával. Nagy hangsúlyt fektetünk az érzelmek mozdulatokba történő átültetésére. Az órát rövid koreográfia tanulásával zárjuk, majd nyújtunk.


Kérlek, hozz magaddal hosszú ujjú felsőt, mert földtechnikával is foglalkozunk!

Előképzettség nem szükséges, olyanoknak is ajánljuk, akik sohasem foglalkoztak még tánccal. De táncosoknak, balettosoknak is hasznos. Fejleszti a tánckészséget, izmokat, koordinációt. Életkori megkötés nincs, 18-70 éves korig bárki kipróbálhatja.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. augusztus 16.
Az esemény megrendezéséhez minimum létszám 8 fő

Részvételi szándékodat jelezd az info@balerina.hu e-mail címen, amennyiben van még hely, írásos visszaigazolást küldünk.

Szeretettel várunk!


 

Jelentkezem


 


 


bodyART Balerina

BodyART minden héten hétfőn és szerdán 17:30-18:30

Ismerd meg Te is a bodyART-ot!

„Amikor az erő a tudatossággal találkozik.”

A bodyART körülbelül 20 éves múltra visszatekintő edzésforma, mely Nyugat-Európából érkezett hazánkba kb. 8 évvel ezelőtt. Azóta folyamatosan fejlődik és avendégek igényeihez alkalmazkodik az óratípus. Robert Steinbacher, Alexa Leé és gyógytornász kollegáik közös munkájának gyümölcse a bodyART™ koncepció. A bodyART™ olyan funkcionális tréning, amely segít a mindennapi életünkben használt mozgásminták könnyebb kivitelezésében. Attól függetlenül, hogy a body&mind (test és lélek) típusú órák körébe sorolható egy kemény tréningen vehet részt a kedves vendég. Alapvetően egy lassabb tempójú óráról van szó, meditatív jellegű zenére végezzük a feladatokat. A bodyART™ órához nem használunk eszközt csupán egy jógaszőnyeg szükséges, saját testsúllyal végzett gyakorlatokból épül fel a tréning.


Kinek ajánljuk a bodyART órákat? Mindenkinek, aki szeretné idejét aktívan, minőségi módon eltölteni, szeretne kikapcsolni, tudatosan fejlődni, miközben egy tréningen vesz részt. A bodyART™ edzéssel fejlődik az erő, hajlékonyság, egyensúlyérzék, kitartás, stabilitás, türelem, melyek olyan készségek és képességek, melyek a harmonikus mozgás és a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai. Nemtől és kortól függetlenül bárki végezheti, ha valakinek bármilyen mozgásszervi panasza van, akkor is segítünk a gyakorlatok helyes, személyre szabott kivitelezésében. A bodyART különösképpen ajánlott ülő munkát végzőknek, illetve kiegészítő mozgásként bármilyen edzés vagy tánc mellé, akár versenysportolóknak is, de önmagában is remekül megállja a helyét.

 


Jelentkezem


Balett alap kezdő tanfolyam
 
Balett alapkezdő tanfolyam Balerina Szintjeink:

- nulláról kezdő balett: ha még soha nem balettoztál, vagy nincsenek helyén az alap mozdulataid. 4 hét alatt elsajátíthatod a legfontosabbakat, ami után várunk az órarendben megjelölt kezdő balett óráinkra. Nulláról kezdő tanfolyamaink 4 hetente indulnak, itt folyamatosan láthatod az éppen aktuális információkat

- balett alap kezdő: nulláról kezdő tanfolyamot végzetteknek, vagy ha már ismered a rúdgyakorlatok sorrendjét, magabiztosan végre tudod hajtani akár féltalpon is a gyakorlatokat. Az első alkalommal jelezd az oktatónak, hogy mióta jársz balett órára, ő figyelni fogja a munkádat az órán, és jelezni fogja, hogy melyik csoportba javasol.

- balett kezdő: Első alkalommal javasoljuk, hogy erre az órára gyere, ha már fél éve, vagy 1-2 éve balettozol, de nem vagy biztos minden mozdulatodban. Az oktató segít, hogy, milyen szinten vagy, melyik csoportba javasol.

- balett középhaladó: ha több hónapja, vagy évek óta rendszeresen jársz balett órára, és már részt vettél a Balerina Mozgás Központban kezdő balett órán, az oktató javaslatára jelentkezz be haladó órára. Ha rendszeresen jársz óráinkra, pár hónap után erre a szintre fogsz tudni fejlődni.

Balett alap kezdő tanfolyamunkat szintén a nullás balett tanfolyam megrendelésével kedvezményes áron elérheted.
 

Hatha flow jóga május 27-től szombatonként 10:00-11:30 közöttHatha flow jóga szombatonként 10:00-11:30 között

Dócs Tamás – jógaoktatónk vezetésével, aki közel 1800 jógaórát tartott már és jógaoktató képzést is vezet.

Miért jógázz?
- Adhat a testednek, az elmédnek, és a lelkednek egyaránt
- Fizikai síkon erőteljesen átmozgat, viszont rendkívül intelligens módon azt is megtanítja, hogy mit hogyan csinálj. Erősíti a csontjaidat, fejleszti a teljes izomzatot és az ízületeket, az egész fizikumodat lépésről lépésre optimálisabb helyzetbe hozza
- A test síkján mind a belső szerveket, mind a mirigyeket tónusossá teszi a gyakorlás, ami egyben összeköttetésben áll az érzelmi síkkal, tehát a jógagyakorlatok látszólag csak mozgásnak tűnhetnek, de számos szinten működnek.
- Az idegrendszereden is érzékelhető változást hoz létre, növeli a tűrőképességedet, erősíti a koncentrációdat, csendesebb, nyugodtabb elmét eredményez, csak magadra figyelhetsz
- Gerincünk alapos átmozgatása, nyújtása és csavarása különösen fontos elem az órák folyamán, hiszen manapság egyre többen – már fiatal korban is – hátproblémákkal küzdenek.
- Az ászanák képesek kiegyensúlyozni az izomrendszert, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálják a hormonális háztartást, a keringést és az energetikai folyamatokat is.

Táncosok, balettosok, fiúk, lányok, aktív sportolók, kismamák, idősebbek részére mind ajánlott!

Első alkalommal 1.500 Ft - vagy válassz kedvezményes bérleteink közül - 5 alkalmas délelőttös bérlet - 45 napig érvényes, 5.500 Ft-ért! AYCM és SZÉP kártya elfogadás!

Kérjük, a részvételhez regisztrálj be weboldalunkon keresztül majd jelentkezz be az órára, az órarendre kattintva!

Várunk szeretettel!


Jelentkezem


Nyújtás, táncosoknak - pénteken 19:00-20:00 között

 • Nincs lent a spárgád? Hogyan érhetnéd el a tökéletes, szabályos spárgát?
 • Mivel nyújtásról van szó, lehet gyorsan fejlődni, de csodák nincsenek, minimum néhány hónap kell hozzá! A helytelen kivitelezés viszont sokat árthat, így segítséget nyújtunk a szabályos kivitelezéshez!
 • Speciális óra keretében mutatunk technikákat és a helyes kivitelezés elemeit. Légzés gyakorlatokat is megtanuljuk és a kivitelezés mellett a spárga elméletét is ismertetjük.
 • Spárga jobb és bal lábbal, valamint angolspárga! Mindhárom látványos eleme a hajlékonyságnak, kiváló gyakorlat izmaid megnyújtására. Táncosok, akrobaták számára kiemelten fontos a nyújtás, de az ülő munkát végzőknek is! Bármilyen edzésre is jársz, kerékpározol, futsz, vagy súlyzós edzéseket végzel, akkor is érdemes nyújtanod, mert e mozgásformák hatására is rövidülnek az izmaid, mert általában edzéseid nem tartalmaznak nyújtó gyakorlatokat. De ha nem sportolsz semmit, akkor is érdemes nyújtanod.
 • Az órák 55 percesek, szakképzett táncoktató vezetésével zajlanak.

Jelentkezem

 


Szülésfelkészítés pároknak - jelezd részünkre, mikor jönnél, és időpontot biztosítunk!

Szeretettel várunk minden 30. hetet betöltött kismamát és kísérőjét, aki segítőként lesz jelen a vajúdás alatt. Jegyzetet biztosítunk, viszont a kényelmes ruhádat semmiképp se felejtsd otthon! A szülésfelkészítést vezeti: Farkas Babett.

szülésfelkészítés

Az eseményen való részvétel: 9. 500 Ft / pár

A beszélgetés főbb témái:

 • Vajúdás szakaszainak, szülés folyamatának az ismertetése
 • Légzéstechnikák
 • Természetes módszerek elsajátítása, melyek megkönnyítik a vajúdást és a szülést
 • Testhelyzetek ismertetése és begyakorlása
 • Szülés alatti segítő szerepe, az érzelmi támogatás fontossága
 • Ősi ismeretek, rejtett erőforrások felszínre hozása
 • A kismamák magukba vetett hitének megerősítése
 • Kételyek, aggodalmak eloszlatása 

Jelentkezz, felvesszük a kapcsolatot Veletek és megbeszéljük, melyik a legideálisabb időpont részetekre!

Jelentkezem

 


lapos has edzés, loveyourbelly kismama szülésLapos has szülés után is? Igen! - A LoveYourBelly gyakorlatsorral

Mozgás Központunkban Krammarics Gabriella vezetésével csoportos tanfolyamot szervezünk!

Gabriella: "2 gyermekes anyukaként tudom milyen nehéz elfogadnunk a szülés után megváltozott testünket, különösen a hasunkat. Lehetnek rajta csíkok a striáktól, puha kis zsírpárnák a felszedett kilóktól, vagy egy csúnya heg a császármetszés után. Elégedetlen vagy vele? Ha szeretnéd műtét nélkül regenerálni a pocakod, és az akár több ujjnyira kinyílt hasizmod, vagy kismamaként felkészíteni a hasad a nagy megpróbáltatásra, gyere, csináljuk együtt! "

A 1,5-2 órás tréingen (ahová hozhatod a babádat is) beszélgetünk a táplálkozásról, a hasizmok szerepéről, és a regenerálás módjáról. Megtanulhatod azt az egyedülálló gyakorlatsort - LoveYourBelly -, amellyel a hasizmod minden rétegét megerősítheted, ha rendszeresen, heti 2-3 alkalommal gyakorlod otthon. Szülés után fontos a fokozatosság elve, hogy elkerüld a tested megterhelését. Fejlesztjük a testtudatot, megtanuljuk szeretni önmagunkat.

"A szétnyílt hasizomról: A terhesség alatt nagyon sok esetben sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a köldök vonalában, függőleges irányban. Ennek rengeteg oka lehet, amelyeket azonban kiküszöbölni nem lehet. A hasizomnak esztétikai funkciója mellet kitámasztó és megtámasztó szerepe is van. Ha sérül, sajnos nem tudja ellátni feladatait, amely nagyon megnehezítheti az anyukák életét és bizony a baba emelgetése miatti fokozott terhelés miatt komoly betegségek is kialakulhatnak (pl.: sérvek, vizeletvisszatartási problémák). Ha megtanuljuk helyesen használni az izmainkat és a megfelelő gyakorlatokat végezzük, a hasizmok képesek megerősödni és az izmok közötti rés minimálisra csökkenthető."

Részvételi díj: 8.000 Ft / fő, minimum 3 fő esetén tudjuk megtartani!

A tanfolyamra egyszer kell eljönni, ahol átbeszélünk mindent, amit fontos tudni a hasizmoról és annak hatékony fejlesztéséről. Megismerkedhettek a has felépítésével, az elhízás életviteli és biológiai okaival. Végignézünk minden állítást és tévhitet, kicsit elveszünk a kalóriák, szénhidrátok, zsírok és fehérjék világában. Igény esetén személyre szabott étrendekkel gazdagodhattok. Ezek után megtanuljuk a gyakorlatokat, illetve azt, hogy hogyan lehet a nap minden percében dolgoztatni a hasizmot.

A módszer elsajátítása különösen ajánlott:

 •  terhesség utáni mielőbbi regenerálódás miatt,
 •  hát- és derékfájdalommal kűzdőknek (igen, a hasizom megerősítése csökkenti, illetve meg is szünteti a panaszokat),
 •  a szétnyílt hasizommal kűzdőknek,
 •  köldöksérv, gerincsérv, porckorongsérv esetén,
 •  mozgásszegény életvitel esetén,
 •  hormonális problémával rendelkező lányoknak,
 •  akik szeretnék felvenni a harcot a plusz kilókkal,
 • ... és mindenkinek, aki szeretne egészségesebben élni és szép lapos, izmos hasra vágyik.

Jelentkezem

 


Számos eseményt szervezünk annak érdekében, hogy minél változatosabb edzéseket mutassunk be nektek. A mozgás biztosításának lehetőségén túl, közösségformáló szándék vezérel bennünket, hogy jó közösségben segítsünk megvalósítani vendégeink fitt célkitűzéseit, mint, fogyás, alakformálás, erő- és állóképesség növelés, erősítés, új képességek megtanulása és fejlesztése. Hiszünk abban, hogy kellenek a közös foglalkozások, ami egyrészt kikapcsolódás, ami mellett a cél a mindennapi stressz csökkentése. 

Rendezvényeinkre külön jegyekkel lehet jelentkezni, a részvételi díjat minden esetben feltüntetjük!  
Várunk szeretettel akár mindegyiken!

 

Személyi edzés

Ha igazán fontos neked az egészséged, és az edzést is komolyan veszed, a lehető legjobb döntés, amit meghozhatsz az, ha felkeresel egy személyi edzőt. Mozgás Központunkban több tapasztalt szakembert is találhatsz, akikkel gördülékenyen megy majd a közös munka.

Megnézem...

« Vissza

 

Ajánlott jegyek, bérletek, termékek