Rólunk

"A tánc a lélek rejtett nyelve." /Marta Graham/ 

 

Hölgyek, Urak, fiatalok, idősek ... mindenki szeretne jó alakú, csinos lenni, így a mozgás, edzés egyre több embernek lett mindennapjai része. Lassan hetente hallunk újabb edzésmódokról, amelyek teret hódítanak vagy jönnek-mennek, azonban a tánc és a belső figyelés évezredek óta az emberiség sajátja.

Minden tánc alapja a balett. Ahhoz azonban, hogy légiesen könnyednek látszódjon a balerinák mozgása, a test összes izmának erősnek és fejlettnek kell lennie. Ez a mozgás az egyik legkecsesebb, legnőiesebb varázslat! Lebegni, szállni egy ugrás legmagasabb pontján olyan, mintha megállna az idő egy pillanatra. Akár a jógában egy ászana kitartásánál, vagy a táncban egy gyakorlat csúcspontján megpihenni és tündökölni a világ előtt néhány másodpercre... Ki ne vágyna erre a libabőrös élményre? Ennek a pillanatnak a jelenben történő megélését fejlesztjük óráinkon, ami a táncos, és az őt figyelő részére is örömet nyújt. 

 

A Balerina harmóniát, egyensúlyt és a mozgás élményét kívánja adni minden résztvevőnek. Testünk alakítását, koncentrációnk és belső harmóniánk fejlesztését óráink során. A Balerina a lágy, nőies ívet szimbolizálja, a jóga áramlásait közvetíti. Termünk koncepciója e harmónia átadása minden hozzánk érkező vendég részére, egyéni céljuktól függetlenül.

 

 
Várjuk szeretettel a Balerina Mozgás Központban! 
 
 
 
 

 

 

 

 

"A JUTA ART Kft-t. 2015. novemberében alapítottuk azzal a céllal, hogy Budapest IX. kerületében igényes és színvonalas keretek között testedzési szolgáltatást nyújtson érkező vendégeink részére.  Választási lehetőséget biztosítunk a mozgásformák számos változata között. Mindenkit szeretettel várunk Balerina Mozgás Központunkban legyen idősebb vagy fiatal, egészséges, fitt vagy az, aki fitté, egészségessé szeretne válni. 

Célunk, hogy vendégeinknek segítsünk aktívvá válni, törekedni az egészséges életmódra. A mozgás biztosításának lehetőségén túl, közösségformáló szándék vezérel bennünket, hogy jó közösségben segítsünk megvalósítani vendégeink fitt célkitűzéseit, mint, fogyás, alakformálás. De akár erősítés, új képességek megtanulása és fejlesztése, vagy csak kikapcsolódás, a mindennapi stressz csökkentése. Lehetőséget adunk alapfokú táncművészet elsajátítására, de ugyanúgy  izom, ízületi és gerincbántalmaktól való megszabadulásra is van nálunklehetőség.

Mozgásközpontunkban minden erőnkkel és igyekezetünkkel azon dolgozunk, hogy mindenki garantáltan megtalálja azokat a lehetőségeket, melyek segítik céljai elérésében. Számos csoportos óra közül ki-ki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet akár az elmélyültebb, nyugodt hangulatú órákat, akár a pörgős, táncos órákat, vagy a keményebb, izzasztó órákat részesíti előnyben.

Magasan kvalifikált személyi edzőinkkel együttműködve lehetőséget biztosítunk, hogy egy szakember irányításával lehessen elsajátítani a kitűzött céloknak megfelelő edzésmódokat, valamint megismerni az egészséges táplálkozás és életmód alapjait. Edzés után pedig a szellemi kapcsolatok erősítését felkarolva egy tea, kávé mellett biztosítjuk a pihenést és baráti beszélgetéseket.

A Balerina Mozgás Központ tökéletes hely új, mély baráti beszélgetésekre, új ismeretségek kötésére is." 

Szűcs Judit - A Balerina vezetője

 
 

« Vissza

 

Ajánlott jegyek, bérletek, termékek