Help

Kupon

Ha kuponnal rendelkezel, kérjük, hogy a kinyomtatott kupont első alkalommal hozd magaddal. Emellett weboldalunkon az órákhoz történő bejelentkezéshez egy rövid regisztrációhoz szükség van, a kupon a bérleted kifizetési módját fedezi majd. Kérjük, regisztrálj és válaszd ki a megfelelő bérletet, majd jelentkezz be az órarenden keresztül az órára. A helyszínen a kinyomtatott kupont recepciós kollégáinknak add át, így rendezheted a kifizetésed. Kérdések esetén olvasd el az alábbi tájékoztatót vagy keress bennünket elérhetőségeinken!

Regisztráció – órára történő bejelentkezés

Célszerűbb előbb foglalnod az órákra, mivel elképzelhető, hogy az adott napon már betelik a kiválasztott óra. Kérjük, saját és társaid érdekében fogadd el a fentieket és jelezz minden esetben, ha részt vennél az órán, illetve azt is, ha nem tudsz eljönni, mivel lehet, hogy éppen más jönne helyetted!

1.) Amennyiben még nem regisztráltál nálunk:

www.balerina.hu oldalon a jobb felső sarokban találod a regisztráció gombot!

Balerina regisztráció
 
A regisztráció során néhány főbb adatodra van szükség, a számla kiállítás és későbbi kontakt felvétel miatt. Kérjük, valós adatokat adj meg, ez a Te érdeked! A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Balerina regisztrációNév megadása mellett telefonszám (hogy értesíteni tudjunk bizonyos esetekben, pl. ha elmarad egy óra!), e-mail cím megadása is szükséges, hiszen ezzel tudsz belépni saját fiókodba.
Számlázási adatoknál kérlek add meg a lakcímedet, vagy azt a címet, amire adott esetben számlát szeretnél kérni.


Adataidat maximálisan titkosan kezeljük, nem adjuk ki, semmilyen más célra nem használjuk fel, nem küldünk hírlevelet, ha nem kéred, vagy leiratkozol róla.A regisztráció befejezéséhez fogadd el a szerződés feltételeit és add meg az ellenőrző kódot!Fontos! Kapsz egy megerősítést kérő linket az általad megadott e-mail címre! Amíg nem kattintasz a regisztráció megerősítése linkre, addig fiókodba nem fogsz tudni belépni! Kérjük, ezt tedd meg, így a linkre kattintva azonnal be is jelentkezel megadott adataiddal!

  

2.) Ha már van regisztrációd, jelentkezz be adataiddal:

www.balerina.hu oldalon a jobb felső sarokban találod a bejelentkezés gombot!
Ha még nincs, készítsd el saját fiókodat!

Balerina regisztráció

Válassz a jegyek és bérletek közül – amelyik a legideálisabb számodra. A jegyek és a bérletek leírását a részletek gombra kattintva találod!  Ne feledd, egyes workshopok, események külön jeggyel vásárolhatóak meg!
 

Balerina regisztráció
 
Ha választottál, vagy már vásároltál jegyet / bérletet, az Órarend menüpontban válassz a termek közül és az órák közül!
 

Balerina regisztráció
Bejelentkezni, lejelentkezni kizárólag a saját Balerina  fiókodban tudsz. Email-ben, vagy telefonon nem tudunk lejelentkeztetni.
Érdemes előre megtervezned az óralátogatásaidat, és befoglalni a helyedet, akár 2 hétre előre, mert a népszerű időpontok hamar betelnek. Ha változik az órarend, vagy az oktató beteg, esetleg az óra elmarad, telefonon vagy e-mailben értesítünk.
Ha órára szeretnél foglalni, nincs más dolgod, mint az ÓRAREND menüpontban a kiválasztott órára kattintani!
Csak arra az órára tudsz bejelentkezni, amelyikre érvényes a jegyed, bérleted. Például, ha Nulláról Kezdő tanfolyamra jársz, a rendszer csak ezekre az órákra enged bejelentkezni.
 
Jelentkezésed érvényes, ha megjelenik a „bejelentkezés sikeres volt felirat”! Az Órarend menüpontban meg tudod nézni a jelenlegi órafoglalásaidat. Ugyanitt láthatod, hogy meddig érvényes a bérleted, mennyi alkalmad van még.
 

Balerina regisztráció

3.) Ha le szeretnél jelentkezni az óráról:


Lejelentkezésedet a „Lemondás” gombbal tudod megtenni, így eltűnik az  óra foglalásod, alkalmad visszakerül a bérletre. FONTOS! A lejelentkezések határidőhöz vannak kötve. Az órákról, az adott óra napján déli 12 óráig lehet lejelentkezni. Ezeken a határidőkön túl, a rendszer mindig levonja az alkalmat.


Szeretettel várunk minden vendégünket óráinkon!
 

Nulláról kezdő balett tanfolyam

A kezdő balett tanfolyam 4 héten keresztül, heti 2 alkalommal, összesen 8 óra bemutatásával tanítja a klasszikus balett alapjait, amely elvégzése után be lehet csatlakozni a kezdő balett órákra.

Megnézem...

Jegyek és Bérletek

A Balerina Mozgás Központban tartott órákra előzetes bejelentkezés szükséges. Erre azért van szükség, hogy folyamatos, kiváló minőséget kapjatok és elkerüljük az esetleges zsúfoltságot. Az ehhez  szükséges jegyeket és bérletek itt találjátok.

Megnézem...

Jóga, stretching

A jóga indiai kultúrkörből származó önismereti, szellemi út. Tanulásának fontos sarokköve a tudatosság, amely az élet minden területére kiterjed. A jóga gyakorlója megtanulja megérteni a belsőjében zajló folyamatokat, ezáltal könnyebben megérti a körülötte zajló eseményeket és környezetét.

Megnézem...

bodyART

A bodyART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol. Ezzel biztosítja a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is.

Megnézem...

« Vissza

 

Ajánlott jegyek, bérletek, termékek