Gyermek balett

Jelentkezési lap

A jelentkezési lap nyitvatartási időben leadható előzetesen. Ha a csoportok létszáma összejön, a csoport indulása előtt a tanfolyami díj fizetendő.

3-6 éveseknek gyermek gimnasztika óra heti 2 alkalommal

Hétfő, csütörtök 16:30 – 17:30 között

3-6 éveseknek gyermek gimnasztika - minimum 5 fő, maximum 12 fő esetén.
Nincs órajegy, 10.900 Ft-os havi bérlettel lehet jönni, a ciklusok beosztása szerint.

Első alkalom: 2017. október 9. hétfő 16:30

Beiratkozás: 2017. október 2-6. között, telefonos egyeztetés alapján: +3620 311 1760

Balett óra, gimnasztika - gyerekeknek, fiataloknak

 • Minden gyermek álma, hogy balerina lehessen,  és Központunk szeretne segíteni, hogy ez valóra vállhasson, de ha csak a gimnasztika, vagy a test átmozgatása a cél, akkor is érdemes a gyerekek esetében fiatalon kezdeni a mozgást!
 • Mit jelent a balett a gyerekeknek? Fiatal korban a hangsúly a helyes testtartáson, illetve a koordináción van, a balett alapokkal csak ismerkednek a gyerekek, ami mellett a balett művészi vonalát is bemutatjuk nekik, ugyanakkor átmozgatunk minden izomcsoportot. Az órák a fiatalok olyan készségeit fejlesztik, melynek köszönhetően kiegyensúlyozottabb, határozottabb, sőt akár magabiztosabbak lehetnek a mindennapi életben. A fiatal korban elkezdett balett alapok bármilyen sportban, vagy a tanulás területén is további pozitívumokat adhatnak. Mit adhat még a klasszikus balett oktatás? Testtudatot, önfegyelmet, munkamorált, arányos izomzatot és szép tartást.
 • Mindig lesznek ügyesebb gyerekek, akiket az oktató javaslatára tovább lehet vinni akár a klasszikus balett, akár más táncok irányába.
 • Egyszerű, klasszikus zenére végzett játékos mozdulatok, ritmusgyakorlatok, balett előkészítő mozdulatsorok, melyek számukra érdekesek, és bevezeti őket a táncművészet világába. Célja, hogy lelkileg és fizikailag hangolja rá és készítse fel a gyermekeket a későbbi egyre nehezedő munkára. A gyerekek játékos formában megtanulnak koncentrálni, erre az órára betöltött 3 éves kortól várjuk a gyermekeket heti 2 alkalommal.
 • Fontos, hogy a heti 2 alkalommal részt vegyen az órán a gyerek és lehetőleg ne maradjon ki hosszabb szünet. A heti 2 alkalomhoz szokjon hozzá, és a szülő döntése alapján jöjjön rendszeresen, akkor is, ha esetleg 1-1 napon magától nem lenne kedve.

Jelentkezem

7-12 éveseknek, klasszikus balett oktatás heti 2 alkalommal

szerda,  péntek 16:30 - 17:30 között

7-12 éves korcsoport - minimum 5 fő, maximum 12 fő esetén.

Nincs órajegy, 10.900 Ft-os havi bérlettel lehet jönni, a ciklusok beosztás szerint.
Első alkalom: 2017. október 11. szerda 16:30

Beiratkozás: 2017. október 2-6. között, telefonos egyeztetés alapján: +3620 311 1760

 

Csatlakozás lehetősége

 •  bemutatkozás, rövid személyes beszélgetés
 •  koordináció, testtudat vizsgálata után lehet becsatlakozni az egyes csoportokhoz, a kiválasztott csoport előtt keressen bennünket!

 

Balerina gyermek balett oktatás BudapestenRuházat és hajviselet

 • A gyermekek a balett órákon csoportonként, egyen dresszet és gyakorló balettcipőt viselnek.
 • Az órákon csak ezekben lehet részt venni! Kérjük, ne vásároljanak előre balett felszerelést! A beiratkozásnál a megrendelő lap segítségével tudják a gyermek mérete szerint megrendelni és megvásárolni. A gyermekek haja legyen összefogva, rendesen elcsatolva, hogy órán ne kelljen vele foglalkozniuk, és ne zavarja őket a koncentrálásban.

 

 • Milyen elfoglaltságot jelent a gyermek részére a balett óra? Heti 2 alkalommal 55 perces gimnasztika és  55 perces balett órákat tartunk. Balett alapok elsajátítása, rúdgyakorlatok, testtartás, klasszikus balett tánctechnikai tanítás.

 

 

 

 

 

 • Tanrendünk felépítése figyelembe veszi az iskolai beosztást,nemzeti ünnepeken, hivatalos munkaszüneti napokon és iskolai őszi, téli és tavaszi szünetekben a tanítás szünetel.
 • A tandíj havonta, a gyermek hiányzásaitól függetlenül fizetendő, a díj visszatérítésére csak kivételes esetben (sérülés, orvosi ellenjavallat, vidékre költözés stb.) van mód; erre vonatkozóan az indokok dokumentálását is tartalmazó kérelmet kell benyújtani a Balerina Mozgás Központ vezetőjéhez. A klasszikus balett, mind szellemiségében, mind kultúrájában elkülönül a többi mozgástól. A gimnasztikában is van szabályrendszer, ami a gyerekeket neveliés fegyelmezi, ez pedig csak úgy valósulhat meg, ha a tanfolyamot a gyerek és a szülő is komolyan veszi, így nincs lehetőség 1-1 órára csatlakozni, havi rendszerben történik az oktatás.
 • Vannak gyermekek, akik életkor szerint már alkalmasak a balett tanulmányokra, de még nem tudják befogadni a balett oktatást, és az ehhez szükséges fegyelmezett viselkedést. Mivel az órákon balett – művészeti - oktatás folyik, a résztvevő gyerekeknek el kell fogadniuk a rendszert.
 • Abban az esetben, ha a gyermek tartósan zavarja az órán résztvevő többi gyerek tanulását, akkor sajnos el kell tanácsolnunk a balett óráról.


Tanrend:

 • Őszi szünet: október 27- november 5.
 • Téli szünet: december 22 - január 2.
 • Tavaszi szünet: március 29 - április 3.

 

Nulláról kezdő balett tanfolyam

A kezdő balett tanfolyam 4 héten keresztül, heti 2 alkalommal, összesen 8 óra bemutatásával tanítja a klasszikus balett alapjait, amely elvégzése után be lehet csatlakozni a kezdő balett órákra.

Megnézem...

Jegyek és Bérletek

A Balerina Mozgás Központban tartott órákra előzetes bejelentkezés szükséges. Erre azért van szükség, hogy folyamatos, kiváló minőséget kapjatok és elkerüljük az esetleges zsúfoltságot. Az ehhez  szükséges jegyeket és bérletek itt találjátok.

Megnézem...

Jóga, stretching

A jóga indiai kultúrkörből származó önismereti, szellemi út. Tanulásának fontos sarokköve a tudatosság, amely az élet minden területére kiterjed. A jóga gyakorlója megtanulja megérteni a belsőjében zajló folyamatokat, ezáltal könnyebben megérti a körülötte zajló eseményeket és környezetét.

Megnézem...

« Vissza

 

Ajánlott jegyek, bérletek, termékek