Személyi edzés

Privát személyi edzés

Mit jelent?

Egy olyan exkluzív szolgáltatás, ahol egy céltudatosan kialakított, jól felszerelt teremben csak TE és egy személyi edző tartózkodtok. Nincs tömeg, sorban állás egy gépre, sem bámészkodó tekintetek. Nincsenek zavaró tényezők, kizárólag magadra tudsz koncentrálni! Nálunk nem másokhoz kell mérned a fejlődésedet, hanem kizárólag saját magadhoz!

Mozgás Központunkban több tapasztalt szakembert is találhatsz, akikkel gördülékenyen megy majd a közös munka. Személyi edzőink olyan személyre szabott programot dolgoznak ki számodra, amivel el tudod érni hőn áhított céljaidat.

személyi edzés

A személyi edzés felépítése

Az első személyi edzés beszélgetéssel, állapotfelméréssel kezdődik. Az edző az edzésterv kialakításánál figyelembe veszi az egészségi és edzettségi állapotot, valamint a célokat. A helyesen felépített személyi edzésprogram segít abban, hogy fokozatosan terheljük magunkat és könnyebben érjük el a kívánt célt. Különösen ajánlott személyi edzőt fogadnod, ha nem tudod, hogy kezdj neki az edzésnek, ha szeretnéd a leghatékonyabb edzésformát kiválasztani, illetve ha szeretnéd mielőbb elérni a kívánt formád. A személyi edződ érted van, minden adott a céljaid eléréséhez, már csak Te hiányzol! Kortól és nemtől függetlenül nyitva áll az ajtónk előtted.

A személyi edzés előnyei

Egy személyi edző egyik legfontosabb feladata a saját tudásának átadása, és a gyakorlatok helyes kivitelezésének, valamint az egyes gyakorlatok hatásainak megtanítása. Ez főleg a komplex és összetett mozdulatokból álló gyakorlatoknál hasznos, illetve az edzéssel most ismerkedő kezdőknek szintén nagyon fontos a megfelelő útmutatás. A személyi edzésnek köszönhetően a gyakorlatok technikailag helyes végrehajtásának eredményeként elkerülhetővé válnak a sérülések, és az eredmények is látványosabbak lesznek.

A személyi edző által tervezett és irányított edzés során, a vendég pontosabban, hatékonyabban, valamint kevesebb idő és energia ráfordítással, a sérülések kockázatának minimalizálásával érheti el kitűzött céljait. E tényezők logikája a következőkkel igazolható: A személyi edző megtanítja a feladatok pontos végrehajtási módját. A foglalkozás során a vendég folyamatos kontroll alatt végzi a gyakorlatokat. Az edző megfelelő motivációs szintet biztosít kliense számára.

A személyi edző, hosszú távú tervezés mellett, vendége pillanatnyi állapotát is figyelembe veszi, annak megfelelően adaptálja az edzésterhelés mértékét, csökkentve ezzel a túlterhelés, megerőltetés veszélyeit. Kimutatások szerint, személyi edző által vezetett edzések során, a fejlődés mértéke akár 20-30%-al hatékonyabb lehet, a vendég önállóan végzett edzéseinek eredményeivel szemben.
 

Jegyek és Bérletek

A Balerina Mozgás Központban tartott órákra előzetes bejelentkezés szükséges. Erre azért van szükség, hogy folyamatos, kiváló minőséget kapjatok és elkerüljük az esetleges zsúfoltságot. Az ehhez  szükséges jegyeket és bérletek itt találjátok.

Megnézem...

bodyART

A bodyART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol. Ezzel biztosítja a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is.

Megnézem...

jazz tánc

Megnézem...

Gerinctorna, gerincjóga

Az ülő életmód és a hosszantartó inaktivitás következtében nyakfájdalmak, hátfájás, derékfájás, izomgyengeség, görnyedt tartás, elbillentett medencehelyzet, merevség, beszűkült mozgástartomány alakulhat ki. Természetesen a legbölcsebb a megelőzése mindezeknek, de a már kialakult diszharmonikus állapotokon is sokat javíthat a rendszeres Gerinc torna.

Megnézem...

« Vissza

 

Ajánlott jegyek, bérletek, termékek