Termékek

Kurzus, Workshop

A Balerina Mozgás Központban tartott órákra előzetes bejelentkezés szükséges. Erre azért van szükség, hogy folyamatos, kiváló minőséget kapjatok és elkerüljük az esetleges zsúfoltságot. Az ehhez szükséges workshop és kurzus elérhetőségeket itt találjátok.

Megnézem...

Jegyek és Bérletek

A Balerina Mozgás Központban tartott órákra előzetes bejelentkezés szükséges. Erre azért van szükség, hogy folyamatos, kiváló minőséget kapjatok és elkerüljük az esetleges zsúfoltságot. Az ehhez  szükséges jegyeket és bérletek itt találjátok.

Megnézem...

Étrend kiegészítők

Kiemelt partnerünk a PEAK Magyarország az első, hozzáadott cukor és szénhidrátok nélkül készített étrend-kiegészítőinek gyártója. Termékeik kifejezetten tudatos, fogyni vágyó nők számára lettek összeállítva és már több, mint 10 éve vannak forgalomban Magyarországon. A teljes kínálatukból néhányat kiválasztottunk kifejezetten vendégeink részére, amelyekről úgy gondoljuk, kifejezetten hasznosak edzéseink mellé. A PEAK termékek mellett néhány gyártó termékét ajánljuk még vendégeink részére, tapasztalataink és szakértőnk elemzése alapján.

Megnézem...

Ruhák és kiegészítők

Balett, jóga, bodyART ruhák, cipők és kiegészítők. Ezek senki kollekciójából sem hiányozhatnak!

Megnézem...

Ajánlott jegyek, bérletek, termékek