LYB

LYB6 299 Ft + ÁFA: 8 000 Ft
Kosárba

Lapos has szülés után is? Igen! - A LoveYourBelly gyakorlatsorral

A 1,5-2 órás tréingen (ahová hozhatod a babádat is) beszélgetünk a táplálkozásról, a hasizmok szerepéről, és a regenerálás módjáról. Megtanulhatod azt az egyedülálló gyakorlatsort -LoveYourBelly-, amellyel a hasizmod minden rétegét megerősítheted, ha rendszeresen, heti 2-3 alkalommal gyakorlod otthon. Szülés után fontos a fokozatosság elve, hogy elkerüld a tested megterhelését. Fejlesztjük a testtudatot, megtanuljuk szeretni önmagunkat.

"A szétnyílt hasizomról: A terhesség alatt nagyon sok esetben sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a köldök vonalában, függőleges irányban. Ennek rengeteg oka lehet, amelyeket azonban kiküszöbölni nem lehet. A hasizomnak esztétikai funkciója mellet kitámasztó és megtámasztó szerepe is van. Ha sérül, sajnos nem tudja ellátni feladatait, amely nagyon megnehezítheti az anyukák életét és bizony a baba emelgetése miatti fokozott terhelés miatt komoly betegségek is kialakulhatnak (pl.: sérvek, vizelet-visszatartási problémák). Ha megtanuljuk helyesen használni az izmainkat és a megfelelő gyakorlatokat végezzük, a hasizmok képesek megerősödni és az izmok közötti rés minimálisra csökkenthető."

Részvételi díj: 8.000 Ft / fő

Rendezvényünket minimum 3 fő esetén tudjuk megtartani, jelentkezés menete:

- kérjük, hozd létre saját fiókodat (regisztráció) a www.balerina.hu oldalon

- jelezd nekünk, az infokukacbalerina.hu e-mail címen, vagy a +36 20 311-1760-as telefonszámon, vagy személyesen Központunkban, ha szeretnél részt venni. Minden jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot!

A 3 órás tanfolyamra egyszer kell eljönni, ahol átbeszélünk mindent, amit fontos tudni a hasizomról és annak hatékony fejlesztéséről. Megismerkedhettek a has felépítésével, az elhízás életviteli és biológiai okaival. Végignézünk minden állítást és tévhitet, kicsit elveszünk a kalóriák, szénhidrátok, zsírok és fehérjék világában. Igény esetén személyre szabott étrendekkel gazdagodhattok. Ezek után megtanuljuk a gyakorlatokat, illetve azt, hogy hogyan lehet a nap minden percében dolgoztatni a hasizmot.

A módszer elsajátítása különösen ajánlott:

  •  hát- és derékfájdalommal küzdőknek (igen, a hasizom megerősítése csökkenti, illetve meg is szünteti a panaszokat),
  •  terhesség utáni mielőbbi regenerálódás miatt,
  •  a szétnyílt hasizommal küzdőknek,
  •  köldöksérv, gerincsérv, porckorongsérv esetén,
  •  mozgásszegény életvitel esetén,
  •  hormonális problémával rendelkező lányoknak,
  •  akik szeretnék felvenni a harcot a plusz kilókkal,
  •  ... és mindenkinek, aki szeretne egészségesebben élni és szép lapos, izmos hasra vágyik.

 

 

Ajánlott jegyek, bérletek, termékek